De eerste week

Januari 2018 begonnen met het inrichten en opzetten van de nieuwe website. Spelen met een nieuw uiterlijk, bedenken van de content en het bekijken van allerlei instellingen. Een leuk begin. Leuke dingen doen we graag en dat blijkt ook bij onze klanten. Die blijken het prettig vinden om met ons samen te werken want aan het begin van het jaar hebben we alweer 3 boekingen staan.

Dat bewijst maar weer eens hoe gelukkig we mogen zijn om dit werk te mogen doen voor ze. De klant is blij met ons en wij zijn blij om voor de klanten te mogen (blijven werken). Dat geeft een goed gevoel.

Dit jaar zal nog meer leuke uitdagingen gaan bieden op het gebied van livestreams, camerawerk en beeldregie. We hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *